Hinnasto

Meiltä saat käyttöösi palkittua osaamista ilmeen kehittämisestä kampanjoiden toteutukseen asti. Alla näet esimerkkejä yleisistä toteutuksista, mutta räätälöimme mielellämme markkinointikokonaisuuksia juuri sinun tarpeisiisi. Kaikkiin hinnaston hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Graafinen ilme

GRAAFINEN ILME START-UP

Näyttävä ja kustannustehokas markkinointi alkaa yrityksen graafisen ilmeen määrittelemisestä ja dokumentoinnista. Aloittavan pienyrityksen starttipakettiin kuuluvat logon suunnittelu, yrityksen värien ja kirjasinten määrittely sekä näistä koostettu graafinen ohjeisto.

Starttipaketti 1750 € - Suomen Yrittäjät ry:n jäsenille 1250 €!

Lehti-ilmoitus

LEHTI-ILMOITUS

Kaipaatko ilmoitteluusi ammattitaidolla tehdyn visuaalisen ilmeen? Taitamme kaikenkokoiset ilmoitukset pitkällä kokemuksella asiakkaan toimittamien tietojen ja/tai tuotekuvien pohjalta. Autamme myös mediatilan varaamisessa ja ilmoituksen viestin kirkastamisessa.

Alkaen 120 €

Mediatila veloitetaan erikseen.

verkkomainonta

VERKKOMAINOSKAMPANJA

Maksettu hakukonemainonta (SEM) ja sosiaalisen median kampanjat ovat tehokkaita myös pienellä budjetilla toteutettuna.  Autamme sinua näkymään siellä missä pitää.

1 kk Facebook-kampanja 895 €

1 kk Google-hakusanamainonta 795 € 

sis. 500 € arvosta ostettua mediatilaa.

esitteet ja julisteet

ESITTEET JA JULISTEET

Mainosta tuotettasi selkeällä ja tyylikkäällä esitteellä tai näyttävällä julisteella. Toteutamme ne useassa eri koossa tarpeesi mukaan. Kauttamme saat myös säänkestävät julisteet ulkokäyttöön.

Esite A5, 1000 kpl 695 €

Juliste 50x70 cm, 5 kpl 285 €

Hinnat sisältävät painokulut.

myymälä- ja ulkomainonta

MYYMÄLÄ- JA ULKOMAINONTA

Yksi parhaista mainospaikoista on oma toimitilasi. Teemme näyttävät toteutukset sisä- ja ulkotiloihin; mainospylväät, banderollit, suurkuvatulosteet, POS-materiaalit sekä kaluste- ja ikkunateippaukset. Tutustutaan yhdessä toimitilaasi ja katsotaan millaiset materiaalit sopisivat sinulle parhaiten. Esim.

Rollup-mainos 85x200 cm 495 €

Hinta sisältää graafisen suunnittelutyön sekä roll-up-mainostelineen.

asiakaslehdet ja kuvastot

ASIAKASLEHDET JA KUVASTOT

Meiltä saat raikkaan modernit sekä juuri yrityksesi näköiset henkilöstö- ja asiakaslehtien taittotyöt sekä kuvastot tai vaikka vuosikertomukset. Voimme myös kilpailuttaa painot puolestasi, jotta saat isotkin painoerät aina järkevään hintaan. 

Nelisivuinen A4-kuvasto alkaen 890 €

Hinta sisältää taittotyön. Painokulut ja muu työ, esim. valokuvaus veloitetaan erikseen.

Kun haluat saada oman yrityksesi markkinointiin vauhtia, autamme mielellämme. Tulet yllättymään millä eri tavoilla voimme ratkaista markkinoinnin haasteita yhdessä!