Esimerkkejä hinnoistamme

Meiltä saat käyttöösi palkittua osaamista ilmeen kehittämisestä kampanjoiden toteutukseen asti. Alla näet esimerkkejä yleisistä toteutuksista, mutta räätälöimme mielellämme markkinointikokonaisuuksia juuri sinun tarpeisiisi. Kaikkiin hinnaston hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Graafinen ilme

GRAAFINEN ILME 

Näyttävä ja kustannustehokas markkinointi alkaa yrityksen tai kampanjan graafisen ilmeen määrittelemisestä ja dokumentoinnista. Toimitukseen kuuluvat logon tai kampanjatunnuksen suunnittelu, värien ja kirjasinten määrittely sekä näistä koostettu graafinen ohjeisto.

Alkaen 2490 € - Suomen Yrittäjät ry:n jäsenille 1990 €!

Lehti-ilmoitus

LEHTI-ILMOITUS

Kaipaatko ilmoitteluusi ammattitaidolla tehdyn visuaalisen ilmeen? Taitamme kaikenkokoiset ilmoitukset pitkällä kokemuksella asiakkaan toimittamien tietojen ja/tai tuotekuvien pohjalta. Autamme myös mediatilan varaamisessa ja ilmoituksen viestin kirkastamisessa.

Alkaen 350 €

Mediatila veloitetaan erikseen.

verkkomainonta

VERKKOMAINOSKAMPANJA

Maksettu hakukonemainonta (SEM) sekä sosiaalisen median kampanjat löytävät juuri oikean kohderyhmäsi. Autamme sinua näkymään siellä missä pitää. Esimerkiksi 1+2 kk mainoskampanja Googlen Display-verkostossa yhteistyössä Fonectan kanssa:

2500 €

sis. 1500 € arvosta ostettua mediatilaa.

esitteet ja julisteet

ESITTEET JA JULISTEET

Mainosta tuotettasi selkeällä ja tyylikkäällä esitteellä tai näyttävällä julisteella. Toteutamme ne useassa eri koossa tarpeesi mukaan. Kauttamme saat myös säänkestävät julisteet ulkokäyttöön.

Esite A5, 1000 kpl 895 €

Juliste 50x70 cm, 5 kpl 485 €

Hinnat sisältävät painokulut.

myymälä- ja ulkomainonta

MYYMÄLÄ- JA ULKOMAINONTA

Yksi parhaista mainospaikoista on oma toimitilasi. Teemme näyttävät toteutukset sisä- ja ulkotiloihin; mainospylväät, banderollit, suurkuvatulosteet, POS-materiaalit sekä kaluste- ja ikkunateippaukset. Tutustutaan yhdessä toimitilaasi ja katsotaan millaiset materiaalit sopisivat sinulle parhaiten. Esim.

Rollup-mainos 85x200 cm 695 €

Hinta sisältää graafisen suunnittelutyön sekä yhden roll-up-mainostelineen.

asiakaslehdet ja kuvastot

ASIAKASLEHDET JA KUVASTOT

Meiltä saat raikkaan modernit sekä juuri yrityksesi näköiset henkilöstö- ja asiakaslehtien taittotyöt sekä kuvastot tai vaikka vuosikertomukset. Voimme myös kilpailuttaa painot puolestasi, jotta saat isotkin painoerät aina järkevään hintaan. 

Nelisivuinen A4-kuvasto alkaen 2350 €

Hinta sisältää taittotyön. Painokulut ja muu työ, esim. valokuvaus veloitetaan erikseen.

Kun haluat saada oman yrityksesi markkinointiin vauhtia, autamme mielellämme. Tulet yllättymään millä eri tavoilla voimme ratkaista markkinoinnin haasteita yhdessä.