Palvelumme

Meiltä saat käyttöösi palkittua osaamista kaikissa markkinointitarpeissasi aina yritysilmeesi ja tuotebrändiesi kehittämisestä pienten ja suurten monikanavaisten kampanjoiden toteutukseen asti.  Mikään tarve ei ole liian pieni tai ajatus liian suuri toteutettavaksi. Ota  rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle sopivimmat ratkaisut.

Markkinointikampanja

GRAAFINEN ILME

Näyttävä ja kustannustehokas markkinointi alkaa aina yrityksen graafisen ilmeen määrittelemisestä ja dokumentoinnista. Aloittavan pienyrityksen starttipakettiin kuuluvat logon suunnittelu, yrityksen värien ja kirjasinten määrittely sekä näistä koostettu graafinen ohjeisto.

Starttipaketti 385 €!

lehti-ilmoitus

LEHTI-ILMOITUS

Kaipaatko ilmoitteluusi ammattitaidolla tehdyn visuaalisen ilmeen? Taitamme kaikenkokoiset ilmoitukset pitkällä kokemuksella asiakkaan toimittamien tietojen ja/tai tuotekuvien pohjalta. Autamme myös mediatilan varaamisessa ja ilmoituksen viestin kirkastamisessa.

Alkaen 99 € (alv 0 %)

Mediatila veloitetaan erikseen.

verkkomainonta

VERKKOMAINOSKAMPANJA

Tiesitkö, että hakukonemainonta ja sosiaalisen median kampanjat ovat erittäin tehokkaita myös pienellä budjetilla toteutettuna?  Perinteisten verkkosivujen ohella autamme sinua pääsemään vauhtiin myös uusissa sähköisissä kanavissa.

1 kk Facebook-kampanja 295 € (alv 0 %)

1 kk Google-hakusanamainonta 195 € (alv 0 %)

Mediatila veloitetaan erikseen.

esitteet ja julisteet

ESITTEET JA JULISTEET

Mainosta tuotettasi selkeällä ja tyylikkäällä esitteellä tai näyttävällä julisteella. . Esitteet ja julisteet voidaan toteuttaa useassa eri koossa tarpeesi mukaan. Myös säänkestävät julisteet ulkokäyttöön.

Esite A5, 2500 kpl 395 € (alv 0 %)

 

Juliste 50x70 cm, 5 kpl 150 € (alv 0 %)

Hinnat sisältävät painokulut.

myymälä- ja ulkomainonta

MYYMÄLÄ- JA ULKOMAINONTA

Yksi parhaista paikoista viestiä asiakkaille on myymälätilasi. Kauttamme saat näyttävät toteutukset niin myymälän sisä- kuin ulkotiloihinkin.; mainospylväät, banderollit, suurkuvatulosteet, POS-kalusteiden suunnittelu sekä kaluste- ja ikkunateippaukset. Tutustutaan yhdessä toimitilaasi ja katsotaan millaiset materiaalit sopisivat sinulle parhaiten.

Rollup-mainos 85x200 cm 290 € (alv 0 %)

Hinta sisältää suunnittelutyön sekä mainostelineen.

asiakaslehdet ja kuvastot

ASIAKASLEHDET JA KUVASTOT

Meiltä saat raikkaan modernit sekä juuri yrityksesi näköiset henkilöstö- ja asiakaslehtien taittotyöt sekä kuvastot tai vaikka vuosikertomukset. Voimme myös kilpailuttaa painot puolestasi, jotta saat isotkin painoerät aina järkevään hintaan. 

Esim. nelisivuinen kuvasto alkaen 540 €!

Hinta sisältää taittotyön. Painokulut ja muu työ veloitetaan erikseen.

Tässä näet muutaman esimerkin palveluistamme. Kun haluat saada oman yrityksesi markkinointiin vauhtia, autamme mielellämme. Tulet yllättymään millä eri tavoilla voimme ratkaista markkinoinnin haasteita yhdessä!