Suunnittelusta toteutukseen

Meiltä saat käyttöösi palkittua osaamista ilmeen kehittämisestä kampanjoiden toteutukseen asti. Ota  rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle sopivimmat ratkaisut.

Markkinointikampanja

GRAAFINEN ILME START-UP

Näyttävä ja kustannustehokas markkinointi alkaa aina yrityksen graafisen ilmeen määrittelemisestä ja dokumentoinnista. Aloittavan pienyrityksen starttipakettiin kuuluvat logon suunnittelu, yrityksen värien ja kirjasinten määrittely sekä näistä koostettu graafinen ohjeisto.

Starttipaketti 750 €! (alv 0 %) - Yrittäjät ry:n jäsenille 550 €!

lehti-ilmoitus

LEHTI-ILMOITUS

Kaipaatko ilmoitteluusi ammattitaidolla tehdyn visuaalisen ilmeen? Taitamme kaikenkokoiset ilmoitukset pitkällä kokemuksella asiakkaan toimittamien tietojen ja/tai tuotekuvien pohjalta. Autamme myös mediatilan varaamisessa ja ilmoituksen viestin kirkastamisessa.

Alkaen 99 € (alv 0 %)

Mediatila veloitetaan erikseen.

verkkomainonta

VERKKOMAINOSKAMPANJA

Tiesitkö, että hakukonemainonta ja sosiaalisen median kampanjat ovat erittäin tehokkaita myös pienellä budjetilla toteutettuna?  Autamme sinua näkymään siellä missä pitää.

1 kk Facebook-kampanja 295 € (alv 0 %)

1 kk Google-hakusanamainonta 195 € (alv 0 %)

Mediatila veloitetaan erikseen.

esitteet ja julisteet

ESITTEET JA JULISTEET

Mainosta tuotettasi selkeällä ja tyylikkäällä esitteellä tai näyttävällä julisteella. . Esitteet ja julisteet voidaan toteuttaa useassa eri koossa tarpeesi mukaan. Myös säänkestävät julisteet ulkokäyttöön.

Esite A5, 2500 kpl 395 € (alv 0 %)

 Juliste 50x70 cm, 5 kpl 150 € (alv 0 %)

Hinnat sisältävät painokulut.

myymälä- ja ulkomainonta

MYYMÄLÄ- JA ULKOMAINONTA

Yksi parhaista mainospaikoista on toimitilasi. Kauttamme saat näyttävät toteutukset sisä- kuin ulkotiloihinkin; mainospylväät, banderollit, suurkuvatulosteet, POS-materiaalit sekä kaluste- ja ikkunateippaukset. Tutustutaan yhdessä toimitilaasi ja katsotaan millaiset materiaalit sopisivat sinulle parhaiten.

Rollup-mainos 85x200 cm 295 € (alv 0 %)

Hinta sisältää suunnittelutyön sekä mainostelineen.

asiakaslehdet ja kuvastot

ASIAKASLEHDET JA KUVASTOT

Meiltä saat raikkaan modernit sekä juuri yrityksesi näköiset henkilöstö- ja asiakaslehtien taittotyöt sekä kuvastot tai vaikka vuosikertomukset. Voimme myös kilpailuttaa painot puolestasi, jotta saat isotkin painoerät aina järkevään hintaan. 

Esim. nelisivuinen kuvasto alkaen 720 € (alv 0 %)

Hinta sisältää taittotyön. Painokulut ja muu työ veloitetaan erikseen.

Kun haluat saada oman yrityksesi markkinointiin vauhtia, autamme mielellämme. Tulet yllättymään millä eri tavoilla voimme ratkaista markkinoinnin haasteita yhdessä!