Palvelumme

Meiltä saat käyttöösi palkittua osaamista kaikissa markkinointitarpeissasi aina yritysilmeesi ja tuotebrändiesi kehittämisestä pienten ja suurten monikanavaisten kampanjoiden toteutukseen asti.  Mikään tarve ei ole liian pieni tai ajatus liian suuri toteutettavaksi. Ota  rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle sopivimmat ratkaisut.

Markkinointikampanja

MARKKINOINTIKAMPANJA
AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA

Kartoitamme yhdessä yrityksesi markkinointitarpeen, määrittelemme kampanjan kohderyhmät ja valitsemme toimivimmat mediat budjetin puitteissa. Valmistamme myös lopulliset mainokset haluttuihin kanaviin avaimet käteen -tyyppisenä palveluna.

Pyydä tarjous!

lehti-ilmoitus

LEHTI-ILMOITUS

Kaipaatko ilmoitteluusi ammattitaidolla tehdyn visuaalisen ilmeen? Taitamme kaikenkokoiset ilmoitukset pitkällä kokemuksella asiakkaan toimittamien tietojen ja/tai tuotekuvien pohjalta. Autamme myös mediatilan varaamisessa ja ilmoituksen viestin kirkastamisessa.

Alkaen 90 € (alv 0 %)

Mediatila veloitetaan erikseen.

verkkomainonta

VERKKOMAINOSKAMPANJA

Tiesitkö, että hakukonemainonta ja sosiaalisessa mediassa pyörivät kampanjat ovat erittäin tehokkaita myös pienellä budjetilla toteutettuna?  Autamme sinua löytämään oikeat tavat näkyä paremmin verkossa ja tuotamme aineistot kaikkiin haluamiisi digitaalisiin kanaviin. Kysy rohkeasti lisää verkkomainonnan mahdollisuuksista!

Esim. 1 kk Facebook-kampanja alkaen 120 € (alv 0 %)

Mediatila veloitetaan erikseen.

esitteet ja julisteet

ESITTEET JA JULISTEET

Mainosta tuotettasi selkeällä ja tyylikkäällä esitteellä tai näyttävällä julisteella. Käymme yhdessä läpi mainokseen halutut tiedot ja kirkastamme viestin asiakasystävälliseen ja myyvään muotoon. Esitteet ja julisteet voidaan toteuttaa useassa eri koossa tarpeesi mukaan. Myös säänkestävät julisteet ulkokäyttöön.

Alkaen 120 € (alv 0 %)

Painokulut veloitetaan erikseen.

myymälä- ja ulkomainonta

MYYMÄLÄ- JA ULKOMAINONTA

Yksi parhaista paikoista viestiä asiakkaille on myymälätilasi. Kauttamme saat näyttävät toteutukset niin myymälän sisä- kuin ulkotiloihinkin.; mainospylväät, banderollit, suurkuvatulosteet, POS-kalusteiden suunnittelu sekä kaluste- ja ikkunateippaukset. Tutustutaan yhdessä toimitilaasi ja katsotaan millaiset materiaalit sopisivat sinulle parhaiten.

Esim. Rollup-mainos 180 cm nyt vain 290 € (alv 0 %)

Hinta sisältää suunnittelutyön sekä mainostelineen. Ei sis. toimituskuluja.

asiakaslehdet ja kuvastot

ASIAKASLEHDET JA KUVASTOT

Meiltä saat raikkaan modernit sekä juuri yrityksesi näköiset henkilöstö- ja asiakaslehtien taittotyöt sekä kuvastot tai vaikka vuosikertomukset. Voimme myös kilpailuttaa painot puolestasi, jotta saat isotkin painoerät aina järkevään hintaan. 

Esim. nelisivuinen kuvasto alkaen 540 €!

Hinta sisältää taittotyön. Painokulut ja muu työ veloitetaan erikseen.

Tässä näet vain muutaman esimerkin palveluistamme. Kun haluat saada oman yrityksesi äänen kuuluviin, autamme mielellämme. Tulet yllättymään millä eri tavoilla voimme ratkaista markkinoinnin haasteita yhdessä!